zaterdag 29 oktober 2011

Wat er niet leuk is aan een boot.

Enkel lofverhalen over onze reis, zou de realiteit te kort doen. Daarom vandaag deel 1 van wat er niet leuk is aan een boot. 
Een boot is bijvoorbeeld klein. Er moet veel worden geklust op een boot en de ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Als een van ons twee chagrijnig is (ik in dit geval!) kan de ander daar niet omheen. En nog even over dat klussen...het houdt nooit op. Nu is klussen niet zo vervelend, tenminste...als je heel handig bent. Wanneer je wat minder handig bent -zachtjes geformuleerd...- dan voel je dat dubbel en dwars. Ook ligt de hele boot altijd overhoop als er weer een klus gedaan moet worden. Het is dus een wonder als we heel eventjes een nette boot hebben. Opruimen en ordenen en weer opruimen en ordenen en weer opruimen en ordenen. En dan nog even over dat klussen...Wanneer je handig bent, lukt ook niet altijd alles en kost een klus nog steeds soms heel veel tijd en gegrom en frustratie en gedoe. Tot zover. 
Verdere mededelingen: Onze nieuwe loungebank heeft een nieuwe bekleding gekregen, Maarten is niet tevreden, ik vind het allang knap wat hij gemaakt heeft. Plus het is af. 
De eerste kakkerlak is aan boord gesignaleerd. Poes Miss Luna heeft nog niet door dat zij chef-kakkerlak-terroriseren is. 
Voel me al beter na dit verhaal. Lang leve het blog! 

3 opmerkingen:

  1. je nichtje claudia1 november 2011 om 16:57

    kom wel goed schatje.
    en me vader is toch ze schoenen maar gaan halen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, hoe hebben jullie de nieuwe bekleding voor de loungebank gedaan? Wil het zelf ook namelijk maar lijkt me enorm lastig om te maken.

    BeantwoordenVerwijderen