woensdag 11 juli 2012

rommelen

De wegwerkzaamheden zijn weer opnieuw begonnen. De werkers hebben 180 meter pijp verkeerd aangelegd en dus moet de weg weer open. Natuurlijk ook voor onze deur. Beetje jammer... Als we de deuren 's morgens open zetten, kijken de werkers dus recht in ons huis, met hun machines...bonkebonkebonk.
De boogy woogy in m'n buik is nog steeds gezellig. Nog eventjes en dan is dat voorbij. Behalve dat de buik zwaar wordt, is het ook genieten van de laatste loodjes.
Over twee dagen wordt Maarten 40. Gister heeft hij al een tof pakket gekregen uit Nederland, wat in dit geval al met 8 dagen goed aangekomen is. Leuk!
Ik heb in mijn hoofd gehaald dat het kindje niet komt op zijn verjaardag, 't Is toch leuker om een eigen verjaardagsdatum te hebben. Volgens onze verloskundige Marita zal de baby dan ook nog niet geboren worden nu. We zullen zien of het zo werkt.
Maarten gaat vandaag klussen op de boot. De boekhouding van 2011 moet afgerond worden. Het huishouden gaat Daan vandaag ook doen. Nog internetten met familie in een ijsco-tent in Kralendijk, want dat hebben we niet in het huisje. Zo rommelen we wat aan hier in Bonaire, nog eventjes met z'n twee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten