dinsdag 6 november 2012

Update

Nog eventjes en we zijn al onze trouwe volgers kwijt...Sorry voor de radiostilte.

Vorige week hebben we echt vakantie gevierd met buuf & buum uit Eindhoven. Wat een genot. Samen drinken, lachen, bij-babbelen, zwemmen, snorkelen en luieren...We hebben afgelopen week meer aan het strand gelegen, dan wij ooit in de afgelopen tien maanden gedaan hebben. Het was bijzonder gezellig. Ties deed met alles vrolijk mee en vindt het nu eigenlijk wel weer saai (laat hij huilend weten), zo zonder zwembad en de hele dag aandacht van meerdere mensen om je heen.

We zijn het huisje aan het leeghalen en aan de poets. Zoals het hoort. In de boot is ook ieder kastje overhoop gehaald en uitgezocht. Veel spullen zijn weggegeven, verkocht of weggegooid. Ruimte willen we op de boot. Ruimte & overzicht. We hebben er immers een passagier bij.
Zaterdag hadden we een bescheiden afscheidsfeestje, om iedereen die we hier hebben leren kennen, te bedanken voor de fijne tijd. Raar en tegelijkertijd ook goed om weer afscheid te nemen.
Poes zal ook moeten afkicken van het vaste land. Ze heeft de afgelopen dagen twee vogels mee naar binnen gesleept. Ze is dun geworden van al het jagen hier en van het gemis van verse vis die gewoon aan komt vliegen.

    De mannen: Maarten-Ties-Ramon




Geen opmerkingen:

Een reactie posten