zaterdag 12 mei 2012

Wanneer leren we het nou? Nooit je plannen mailen aan iemand, want ze veranderen acuut...!

We liggen op Sint Barts. We hebben hier een hamburger gegeten van €16,- met een cola voor €4,- en een vers fruitsapje van €9,- "WAT?!HOEVEEL???" Te laat, we hebben niet goed opgelet, besteld en gegeten en dus: betalen met je donder. Sint Barts is het eiland voor de rijken op deze aarde. Dat wordt meteen bevestigd.
Een prachtige baai en idem dito wandeling maken een hoop goed. Vrijdagochtend vertrekken we richting Saba, echter nooit verder gekomen dan net de baai uit. De Tahira heeft motorproblemen--> rook + water in de machinekamer = trouble! Dan is het zo fijn dat je met elkaar opvaart. Wij hebben ze naar de haven van Sint Barts gesleept. Nog best spannend om op flinke golven voor een stuurloze boot te gaan varen, om een sleeplijn uit te kunnen gooien. Ook weer gelukt.
Vrijdag hebben Maarten & Arthur samen de hele dag geklust en de dames verzorgen de randvoorwaarden in de vorm van een sapje en een taartje. Even afwachten wanneer de reparatie precies klaar zal zijn en dan maken we een nieuwe routeplanning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten