zondag 29 juli 2012

Het is druk op de roze wolk

 Wat kun je druk zijn met je eigen lijf. Zowel Ties als Daan kunnen daarover meepraten nu. Het gaat goed. Ties drinkt goed en vooral als Maarten de luier verschoont, geeft hij live een
(grote!) poep-demonstratie. "Kijk pa, alles functioneert!" 

Iedere ochtend komt een verpleegkundige kijken hoe het gaat met moeder en baby. Maarten is verder kraamhulp en nu Daan nog bedlegerig (beurs...) is en niet normaal kan lopen, is dat best druk. We zijn gelukkig een echt team. Mama voedt en papa loopt daarna rond met Ties om het boertje te laten komen. 


En zo vliegt een dag & nacht voorbij, druk met alle basale dingen van het leven zoals slapen, poepen, eten, schone kleertjes aandoen en vooral veel liefde en herstel.


3 opmerkingen:

  1. Hallo, Daan en Maarten.
    Gefeliciteerd met de geboorte van de kleine.
    Groetjes van Fred en Marian a/b kostat, spaanse water, Curacao

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd!! ik zou ook willen zeggen met de kleine, maar volgens mij is het een behoorlijke reus als ik het zo zie!!! Tof man!! Pakketje is onderweg en zik zou willen dak ef langs kon komen om te knuffelen....

    Helaas x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi papa en mama, wat een mooie plaatjes. Gefeliciteerd en heel veel geluk met dit gave mannetje! groetjes van Antoon, Anita, Britt en Tibbe.

    BeantwoordenVerwijderen