woensdag 14 november 2012

Waterstralen


Wederom hebben we een hele fijne woning. Dit keer een huis in de knoek (bush bush) van Curacao, zonder ramen, met een grote veranda -waar meestal- een heerlijk briesje staat. Wel zijn er veel muggen, maar een kniesoor die daarover zeurt. Het is hier prachtig. Met een rotstuintje vol cactussen in de tuin en prachtige bomen om het huis heen. Echt heel mooi. Het voelt als super de luxe en zo is het ook.

Vandaag wordt de potdeksel van de boot gewaterstraald. Het geeft een enorme bende. De waterdruk staat vandaag laag, dus er wordt waarschijnlijk een dag langer over gedaan dan we gehoopt hadden. Wel ziet het er heel goed uit en glimt het staal als nooit tevoren.
Het is een minuut of twintig rijden van ons huis naar de werf. Maarten komt thuis lunchen en ligt vervolgens met Ties in de hangmat om een wel verdiende siƫsta te houden. Huisje Boompje Beestje in Curacao nu.

Over het beestje gesproken. We hebben Miss Luna, na twee nachten eenzame opsluiting in de badkamer, toch buiten gelaten. Ze is heel trouw aan ons, maar ik ben wel bang dat ze "door de knoek, de cactussen van ons huis" niet meer ziet. Ze is nu op pad, dus wordt vervolgd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten