donderdag 8 november 2012

Weer op de boot

Dinsdagmiddag hebben we het roer omgegooid. "We brengen nu alles in 1 keer naar de boot en gaan hup op de boot slapen!"
Iedere dag een klein beetje verhuizen blijkt helemaal niet op te schieten. Dus zo gezegd, zo gedaan. Auto geleend van kapster & vriendin Ilse en alles naar boot Lola gebracht. Ook al proberen we het met een minimum te reduceren, we blijken nog steeds veel spullen te hebben...
Dinsdagavond hebben we voor het eerst met z'n drietjes op de boot geslapen. Dat was niet echt een succes. Hitte en muggen zorgden voor veel slapeloosheid en muggenbulten. Het is duidelijk op welke wang Ties slaapt, want hij heeft er tien op zijn linkerwang. Arm ventje. (Jawel, we hebben overal klamboes, ook over zijn bed, maar die muggen zijn zo klein en slim!)
De tweede nacht zijn we nog steeds niet aan de hitte gewend. Poes is het niet eens met haar opsluiting en zo is het rond achten een gezellig drama aan boord. Gehuil van Ties en gemiauw van kat maken tezamen een lelijke symfonie. Na dit muziekstuk gaat Maarten voor het laatst naar de plaatselijke beroemde popquiz in cafe Havana's en Daan duikt in bed. Het blijkt dat vermoeidheid ofwel drank, beiden prima slaapmiddelen zijn. Morgen gaan we varen. Raar hoor. En fijn. Bonaire bedankt.

1 opmerking:

  1. Succes met wennen en veel plezier met ontdekken van nieuwe gebieden, mensen en culturen! Wij vertrekken morgen naar Nieuw Zeeland!

    Groet,
    Debby

    BeantwoordenVerwijderen