zaterdag 1 december 2012

Terug naar Nederland

De Lola hebben we zaterdag weer naar het Spaanse water gevaren. De zee was ruig, nog niet alle gaatjes aan dek waren gedicht. Toch is het allemaal weer gelukt.
Afgelopen week was een feestweek. Zondag heeft Daan zich schor gekletst op skype en natuurlijk is haar verjaardag live gevierd met Gieske & Bart erbij. De hele dag kwam de regen met bakken uit de lucht vallen, heftige buien. Wel mooi om te zien. Tijdens zo'n bui koelt het ook lekker af. Prima.
Verder een week van de railing er weer opzetten, lekker eten met elkaar, de bijboot (weer!) repareren, snorkelen, bijna een nieuwe bijboot kopen (de prijs van 1200 gulden bleek 1200 dollar te zijn...helaas) en bijkletsen. Weonsdag zijn we op een grote catamaran naar Klein Curacao gevaren. Onderweg dolfijnen en ter plaatse schildpadden. Gieske & Bart zitten weer in het vliegtuig naar huis. Met een lach en een traan hebben we ze uitgezwaaid.

We hebben ook nog een massamoord bekeken.
's Avonds tijdens een tropische regenbui, raakten de motten in paniek. Blijkbaar zijn hun fragiele vleugeltjes niet bestand tegen nattigheid. Ze fladderden letterlijk om onze oren en velen zijn er gesneuveld. De hele vloer lag onder!

Ik tik dit verhaal met de vogel- en kikkergeluiden op de achtergrond. We genieten nog even van de tropen, nu we er nog zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten