maandag 3 december 2012

Zo van die dingen

Maarten heeft vreselijk last van hitte-uitslag. Ties maakt grote sprongen, maar is daar op dit moment vooral hangerig en druilerig van. Daan heeft last van haar hormonen. De kinderwagen staat met een lekke band. De bilge van de boot zijn weer schoon en droog, evenals de meeste (maar nog lang niet alle) kastjes. Alle kleding en beddengoed is weer fris en fruitig, nadat overal wel wat vieze sporen van het waterstralen te vinden waren. Verder gaat het goed met ons en met Poes Luna fantastisch. Miss Luna floreert in ons huis in de knoek. Ze geniet van alles waar ze op kan klauteren en ook van al de hagedissen, duiven en gekko's die er te vangen zijn.
Onze poging afgelopen zaterdag om met zijn drietjes op de boot te gaan klussen liep uit op een fiasco. Ties had het vooral warm, net als wij overigens, en Maarten z'n huid ging ook nog protesteren. Het was dan ook windstil en daarmee heet. Leg dat maar eens uit aan een baby. Arm kind. Afkoelen in de emmer bood uitkomst. Voor eventjes. We hebben het maar kort gehouden, dit bootbezoekje.

Maarten gaat nu meestal vroeg in de ochtend van 7.00 tot 11.00 naar de boot en dan 's middags van 16.00 tot 19.00 uur weer aan de slag. Tropenrooster!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten