vrijdag 7 december 2012

Weer op pad

Ons huis zit vol. Heel gezellig en ineens weer aardig druk. Martijn, een vriend uit Bonaire, is even overgekomen om bootjes met Maarten te kijken. Annemiek & Arthur zijn klaar met klussen en nu liggen we met elkaar in het Spaanse water. De boten in ieder geval. Wij slapen met z'n allen nog een laatste nachtje in ons fijne huis.
Morgen Martijn naar 't vliegveld brengen, laatste spullen inpakken, laatste wasjes draaien, langs de douane & immigratiedienst om uit te klaren, supermarkt, dierenarts (speciaal Cuba-paspoort voor poes!) en apotheek. Dan huisje schoon achterlaten en met alle zut naar de boot. Het meeste is al op de Lola, vandaag gebracht en ingeruimd.
Zaterdag varen we in vijf uurtjes naar het westpunt van Curacao. Daar gaan we in een baai voor anker, om even in te slingeren. We hebben immers zo lang op het land geleefd weer, dat de zeebenen verdwenen zijn. Vervolgens naar CUBA. Een dag of vijf zullen we erover doen.

Heel veel zin om weer op pad te gaan. Natuurlijk is het spannend met z'n drietjes nu aan boord. Eigenlijk vier, met Miss Luna erbij. Hoe zal het gaan met de nachtwacht? Hoe vindt Ties het om met ons dagen op zee te zijn?
Boven alles is het vooral weer heerlijk om in ons eigen huis te zijn, op de Lola.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten