zondag 28 oktober 2012

Weer een week voorbij.

Begin van de week. Tropische regen. Veel & hard. Heel Bonaire verandert dan in een modderpoel. Naast ons huis ontstaat spontaan een "zwembad", ook wel muggenparadijs genaamd.

Verder de week van wat heimwee. Voor Daan. Maarten klust ondertussen verder achter zijn naaimachine en op de boot. Veel verjaardagen met hartbrekende nichtjes en neefjes die breed lachend aan de andere kant van de lijn hun verjaardagsgezang in ontvangst nemen. Vooral mijn nichtje van negen wil zoooooo graag haar neefje zien, dat ze moet huilen als ze een foto-in een hart-sleutelhanger ontvangt. Babypraat via de skype met beste vrienden die een meisje van twee weken jonger hebben... De afstand is soms groot. Voor beide kanten.

Kaasfondue met mensen hier, lieve zeilers die voor ons komen koken als bedankje voor het draaien van de was, zwemmen in een dichtbij gelegen zwembad plus vooral veel opruimen/ordenen/weggooien/ poetsen & zweten. We mogen in het geheel niet klagen. Dat doen we dan ook niet.

Wel is het goed om bijna weer verder te gaan. We gingen naar Bonaire om Ties te krijgen. Hij is er. We hoopten dat Maarten hier kon klussen, ook dat is gelukt. Missie volbracht. Nu weer op reis. Bijna...eerst nog een weekje bezoek van onze buuf & buum uit Eindhoven. Feest!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten