vrijdag 30 maart 2012

kakkerlakoorlog deel 999

Moedeloos worden we er soms van. Ze doen niets, maar het is toch smerig en ik wil het niet! Dus. Kakkerlakken.
We hadden flink eten ingeslagen, met het idee door het Panamakanaal te gaan en voor op zee en alles. De verhalen gingen dat dat slim zou zijn om op tijd je inkopen te doen. Zo gezegd zo gedaan.
Aangezien we niet meer richting de grote Oceaan gaan en vers eten overal in het Caribisch gebied te vinden is, slinkt de blikvoorraad helemaal niet zo hard. Allemaal geen probleem, maar wel reuze irritant als je die voorraad dus
te vaak door je handen moet laten gaan, om een vak leeg te maken alvorens het -weer!- in te kunnen spuiten met ongedierte-spray.
We geven dingen weg en ruilen het soms voor andere zaken. Nu is dit eiland, Les Saints, weer veel te Frans en welvarend daarvoor, maar in Antigua zijn de bootboy's er weer blij mee.

1 opmerking:

  1. We hebben ook een hele tijd last gehad van kakkerlakken!:-( In Suriname hadden we van Raider een set met 12 gifhuisjes gekocht met de garantie dat ze allemaal het loodje zouden leggen. En jawel, we zijn meerdere weken van deze beesten verlost. Op andere eilanden verkochten ze ook deze gifhuisjes..... Veel succes en een fijne reis verder.

    Groetjes,
    Ella en Erik
    www.vrijheidismogen.nl

    BeantwoordenVerwijderen